Anasayfa E-Belediye Projeler Vefat İlanları E-Katalog İletişim Foto Galeri
YAHŞİ MASADAN HALKA HİZMET

WhatsApp İhbar Hattı ve İrtibat Bürolarımız ile ilçemizde vatandaşlarımızın sorunlarına anında müdahale ediyoruz. Belediyemizde Yahşi Masa ve Whatsapp İhbar hattının kurulmasıyla birlikte, vatandaşlarımızın Belediyemize şikâyetlerini ve isteklerini doğrudan ulaştırarak anlık geri bildirim almaktadırlar. Kurmuş olduğumuz 0 505 164 46 40 numaralı WhatsApp ihbar hattımız üzerinden şu ana kadar 1.253 kişi ile iletişime geçilirken, Belediye Başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz’a yahsimasa@yahsihan.bel.tr üzerinden 60 mail gelmiş olup, daha sonrasında birim müdürlerimiz nezdinde anında çözüm üretildiğini belirtmek isteriz. Toplam 5 kişilik ekibimizin 7/24 çalıştığı birimimizde oluşabilecek tüm sorun ve isteklere anında çözümler üretiyoruz.

İlçemizde Yenişehir Mahallesi, Yeşil vadi TOKİ ve Seyrantepe Mahallesi Mevkinde aktif olarak görev yapan İrtibat Bürosu personellerimiz sizleri misafir edip, tüm vezne işlemlerinizi hallederken, bir yandan da istek ve şikâyetlerinizi Başkanımıza iletmektedir.