Sınav Sonuçlarına İlişkin Duyuru İlanı

Yahşihan Belediye Başkanlığı’ndan

SINAV SONUÇLARINA İLİŞKİN DUYURU

Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre 02.10.2023 tarihinde yapılan Sınav neticesinde atanmaya hak kazanan ASIL adaylardan istenilen belgeler aşağıdaki gibidir.

Gerekli Belgeler:

1. Dilekçe,
  2. Adli Sicil Kaydı,
  3. Tam teşekküllü hastaneden “Memur Olur” sağlık kurulu raporu,
  4. Kan grubu bildirir belge,
  5. Erkek adaylar için güncel tarihli askerlik durum belgesi veya terhis belgesinin fotokopisi,

6.    Son altı ay içerisinde mevzuata uygun olarak çekilmiş 50mm x 60mm boyutlarında biyometrik fotoğraf (3 adet)

Diğer Belgeler:

1. Yerleştirilen adaylardan, varsa ortaöğrenimi normal öğrenim süresinden fazla (hazırlık sınıfı) okuyarak bitirenlerin diplomasının aslı ve Kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi (1 adet)
  2. Daha önce bir şekilde (399 SKHK, 657/4-B, Vekil Memurluk vb.) Emekli Sicil Numarası alan adaylar bu durumu dilekçelerinde belirtmelidirler.
  3. Daha önce kamu kurumlarında çalışmış veya halen çalışılıyor ise çalıştığını gösterir hizmet belgesi (1 adet)

A — BELGE TESLİMİ

Adayların, atamaya esas teşkil edecek belgelerini açık adreslerini gösteren dilekçelerine eklemek suretiyle 20.10.2023 tarihine kadar, 08.00-17.00 saatleri arasında Emirler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:80 Yahşihan/KIRIKKALE adresinde Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

B  —  DEĞERLENDİRME

Asıl başarı listesinde yer alan adaylar süresi içinde başvurmaz veya görevlerine başlamalarına engel bir durum tespit edilirse bu adayların yerine yedek başarı listesindeki adaylar sırasıyla çağrılacaktır.

Adayların gerçeğe aykırı veya eksik beyanda bulunduğunun sonradan tespit edilmesi halinde, ataması yapılsa dahi bütün işlemleri iptal edilecektir. Aday bu konuda hiçbir hak iddia etmeyeceğini kabul ve taahhüt eder. Ayrıca ilgililer hakkında Türk Ceza Kanununun hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurunda bulunulacaktır.

İşbu Duyuru ilgililere ilanen tebliğ olunur.