Meclis Kararları 01.11.2016

Belediyemiz meclisi aşağıda gündeminde yazılı konuları görüşmek, 2016 yılı Kasım ayı toplantısını yapmak üzere 01.11.2016 Salı günü saat 10.00’de Belediyemiz Meclis toplantı salonunda Başkan  Ahmet SUNGUR’ un  başkanlığında 5393 sayılı kanunun 20.maddesi gereğince yukarıda isimleri yazılı üyelerin katılımı ile toplandı.

Yapılan yoklamada meclis toplantısına  meclis üyelerinden Muzaffer BERKDEMİR dışındaki diğer 11 üyenin katılımı ile çoğunluğun sağlandığı görüldü.

Başkan Ahmet SUNGUR gündem maddelerinin görüşülmesine geçmeden Meclis Başkanlığına önce imar konusunda iki kamu yararı kararı alınmasının  gündeme alınmasını teklif ederek oylama yaptı. Yapılan oylama sonunda 10 kabul 1 red (B.GÜNEŞER) oyuyla

Başkan Ahmet SUNGUR  gündem maddeleri okuyarak görüşülmesine başlandı.

1. 2017 Belediye Bütçesinin  görüşülmesi,
  2. Karayolları kamulaştırma sınırının görüşülmesi,