Anasayfa Projeler Vefat İlanları Foto Galeri YahşiPati İletişim

Devlet Bahçeli Caddesi Yer Kiralama İlanı

YAHŞİHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

MADDE –1: İHALENİN KONUSU İŞİN NİTELİĞİ VE MİKTARI:

Kırıkkale İli, Yahşihan İlçesi, Yenişehir Mahallesi Devlet Bahçeli Caddesi No:64 adresinde bulunan 35 m²’lik kullanım alanı bulunan büfe yerinin 1 yıl süre ile kiraya verilmesi işidir.

MADDE–2: ŞARTNAME VE EKLERİNİN NEREDE VE HANGİ ŞARTLARDA ALINACAĞI:

İhale Şartnamesi Yahşihan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden 100,00 TL (Yüz Türk lirası) karşılığı temin edilebilir.

NOT: İhale sonucu oluşacak karar pulu, damga vergisi ve noter masrafları isteklilere aittir.

MADDE –3: İHALENİN NEREDE, HANGİ TARİH, SAATTE VE HANGİ USULLE YAPILACAĞI:

Kırıkkale İli, Yahşihan İlçesi, Yenişehir Mahallesi Devlet Bahçeli Caddesi No:64 adresinde bulunan 35m²’lik büfe yerinin kiralama ihalesi 02.03.2022 tarihinde, saat 09:30’da Yahşihan Belediyesi Hizmet Binası Başkanlık Makam Odasında yapılacaktır.

İhale, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü yapılacaktır.

MADDE – 4: TAHMİNİ BEDEL VE GEÇİCİ TEMİNAT İHALE SAATİ:

SAYI

İHALE KONUSU YER

MUHAMMEN BEDEL

GEÇİCİ TEMİNAT

İHALE SAATİ

Yenişehir Mahallesi Devlet Bahçeli Caddesi No:64

887,50 TL

319,50 TL

MADDE – 5: İSTEKLİLERDE ARANILAN BELGELER:

İhaleye katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişiler 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre hazırladıkları aşağıda belirtilen evrakları eksiksiz bir şekilde hazırlayarak 01.03.2022 saat 17:00’a kadar Yahşihan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

İhale Evrakları

Gerçek ve Tüzel kişiler için

Şahıs katılımcılar ise

Not: Bu duyuru kapsamında yapılacak işlemlerde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri uygulanır.

İhale Komisyonu 2886 sayılı Kanunu uyarınca ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve/veya postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

Gerekli bilgilendirme için Yahşihan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne başvuruda bulunulabilecektir.

2886 SAYILI DEVLET İHALE KANUNU UYARINCA İLGİLİLERE İLAN OLUNUR.