Öğrenci İşleri Birimi - Oğulcan Aydın

"10 Temmuz 1996 Yılında Ankara’da doğan Oğulcan AYDIN, ilk, orta ve lise eğitimini Kırıkkale de tamamladıktan sonra Kırıkkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilimleri Bölümünü 2018 yılında tamamladı. Aynı yıl Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Tezli Yüksek Lisans Programını kazandı ve halen eğitimine devam etmektedir.2020 yılı Ekim ayından itibaren Yahşihan Belediyesinde çalışmaktadır. Yahşi Masa Sorumlusu olarak 2020 yılı mayıs ayına kadar görevini yürütmüştür.2020 yılının Mayıs ayında Yahşihan Belediyesi Ruhsat ve Denetim Memurluğunda Ruhsat Birim Sorumlusu olarak göreve gelmiştir. Mart 2021 yılından itibaren Öğrenci İşleri Sorumluluğu görevini yapmaktadır.

Yahşihan Belediyesi, üniversite öğrencilerine bir çok desteği sunmak için Osman TÜRKYILMAZ'ın talimatıyla bu birimi oluşturdu. Bu birim tamamen öğrencilerin kayıtlarına gelen ailelere kalacak yer ve öğrenciler için maddi manevi olarak destek sunmaktadır.

BİRİM FAALİYETLERİ