Mezarlık ve Defin işleri Müdürlüğü - Adem Akbağ

03.08.1980 yılında Kırıkkale’de dünyaya geldi. İlkokulu Yahşihan Namık Kemal İlkokulu, Orta ve lise Öğrenimini Yahşihan Lisesinde tamamlamıştır. Lise öğrenimini bitmeye müteakiben iki yıl sonra Kıbrıs Türk Barış Kuvvetlerinde Askerlik hizmetini 18 ay süreli olarak tamamlamıştır. Askerlik hizmetinin bitmesinden 6 ay sonra 2002 yılında Uzman Çavuş olarak İskenderun’da göreve başlamıştır.6 Yıl İskenderun, 1 Yıl Diyarbakır Vali Aydın ARSLAN Üst bölgesi, 7 ay Afganistan NATO Barış gücü ve 3 yıl Erzurum’da hizmet yapmaya müteakip 31.12.2012 yılında Kendi isteğiyle görevinden istifa etmiştir. Görevinden istifa ettikten sonra bir özel güvenlik firmasında 1 yıl süreyle güvenlik müdürlüğü görevini icra ettikten sonra Şubat 2014 yılında Yahşihan Belediyesine Açıktan atama ile Zabıta Memuru olarak ataması yapılmıştır. Yahşihan Belediyesi’ne ataması yapıldıktan 1 yıl sonra Zabıta Amiri olarak görevlendirilmiştir.2017 Yılında Zabıta Müdürü olarak atanan Adem AKBAĞ EKİM 2020 yılında Zabıta Müdürlüğü Görevinden alınarak Muhtarlık İşleri Müdür Vekili olarak görevlendirilmiş olup halen görevini sürdürmektedir. Adalet Meslek Yüksek Okulu Mezunu ve Siyasal Bilimler 4. Sınıf Öğrencisi olarak Öğrenimini sürdürmektedir. Evli bir Kız ve bir Erkek İki çocuk babasıdır.