Anasayfa E-Belediye Projeler Vefat İlanları E-Katalog Foto Galeri İletişim
YENİ PARK 29 EKİM'E HAZIR

Belediyemiz tarafından Bayraktepe Mahallesi 390. Sokakta yapımı planlanan park projemiz hayata geçiyor. Asude Siteleri ve Nilüfer Sitelerinin arasındaki alana yapılacak olan park projemizde Başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz iş makinesine binerek belediye personelimiz ve ekipmanlarımız ile beraber çalışmalara başladı.
1190 metrekare yeşil alan üzerinde, 110 metrekare fitness grubu, 1 adet futbol sahası, 1 adet basketbol sahası, kamelyalar ve bankların bulunacağı projemiz bölgede güzel bir görüntü sağlayacak. 30 Ağustos tarihinde bitirilmesi düşünülen ancak Covid-19 salgını nedeni ile planlanan sürede yapılmayıp ertelenen park projemiz 29 Ekim tarihinde bitirilip hizmete sunulacak. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın A. Cemil Şerbetçioğlu ve Fen İşleri Müdürümüz Sayın Erol Lüy’ün de katıldığı hafriyat çalışmamızda tüm işlerin titiz bir şekilde yürütülerek ilçemize güzel bir parkın daha kazandırılacağı müjdesi verildi. Ailelerin birlikte vakit geçirebileceği, dinlenebileceği, aktivite yapabileceği, içlerinde oturma alanlarının ve ağaçların bulunacağı park projesi bölge sakinlerinin nefes alabilecekleri ve çocukların güvenli zaman geçireceği bir yer olacak.