YEMEKHANEMİZ HAYIRLI OLSUN

Başkanımız Osman Türkyılmaz’ın işçilerimize söz vermiş olduğu yemekhane hizmet vermeye başladı. Başkanımız yapmış olduğu açıklamasında, “Toplam 386 personele hizmet verecek olan yemekhanemizi çalışanlarımızla hep beraber yemek yiyerek açtık. Yemekhanemizde gıda mühendisimiz kontrolünde günlük 4 çeşit yemek çıkacaktır. Yemeğimizin maliyeti 10 TL olacak şekilde belirlenmiş olup, başlangıç olarak 200 personelimize yemek imkânı sağlanacaktır. Yemekhanemiz geçici olarak garaj amirliği dinlenme yerinde hizmet verecek olup, daha sonra kalıcı olarak yapılan fen işleri müdürlüğü binamızda yer alacaktır. Yemekhanemiz ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımıza da açık olup, maddi olarak sıkıntı çeken vatandaşlarımızın da yemek teminini sağlayacaktır. İlçemize ve personellerimize hayırlı, uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.