YAHŞİHAN’DA HER ŞEY GERİ DÖNÜŞÜYOR

Vatandaşlarımızdan ricamız geri dönüşebilen atıkların daha etkin toplanması, geleceğe daha temiz bir çevre bırakılabilmesi amacıyla geri dönüştürülebilir atıklarını bu kutulara bırakmaları konusunda duyarlı davranmalarıdır. Hem çevre temizliği, hem de ekonomiye katkı sağlayacak bu projemize destek verirseniz çok seviniriz. İlçemizde başlattığımız Sıfır Atık projesi kapsamında 20 noktaya, kâğıt-metal-plastik olmak üzere toplamda 60 toplama kutusu yerleştirilmiştir.