Anasayfa E-Belediye Projeler Vefat İlanları E-Katalog Foto Galeri İletişim
Prof. Dr. Seyit Sertçelik'ten Konferans

Sayın Cumhurbaşkanımız Başdanışmanı Prof. Dr. Seyit Sertçelik, Başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz’ın daveti üzerine ilçemizde "Ermeni sorununun arka planı ve tarihi gerçekler" isimli konferans gerçekleştirdi. Sertçelik, Ermeni sorununa ve soykırım iddialarına tarihi belgeleri de göstererek katılımcılara bilgiler aktardı.

Düzenlenen konferansa, Yahşihan Kaymakamımız Sayın Fatih Yılmaz, Belediye Başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz, İl Emniyet Müdürü Sayın Günter Şenses, Kırıkkale Polis Okulu Müdürü Sayın Mustafa Evren Yoğurtçu, Yahşihan İlçe Emniyet Müdürü Sayın Erdal Akkuş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Erdal Baloğlu, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkan Vekili Sayın İmbat Muğlu ve çok sayıda ilçe halkımız katıldı.