Anasayfa E-Belediye Projeler Vefat İlanları E-Katalog İletişim Foto Galeri
Kırıkkale Valisi Sayın Yunus SEZER'in ilçemize ziyareti

Kırıkkale Valisi Sayın Yunus SEZER bugün ilçemizde Belediyemizin hizmetlerini dolaşıp ziyarette bulundu. Belediye Garaj Amirliği ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi.

Başkanımız Sayın Osman TÜRKYILMAZ Kırıkkale Valimiz Yunus SEZER, İl Vali Yardımcısı Sayın Osman AKBAŞ’ ı ve Yahşihan İlçe Kaymakamı Sayın Fatih YILMAZ ile birlikte Belediye hizmetlerimizi tanıtmak ve yerlerinde göstermek amacı ile gezilerek görülmüş oldu.

90 gün süre verdiğimiz Seyrantepe Mahallesine yapmış olduğumuz Şehit Aydın ÇOPUR parkını, 30 Metrelik yolda yapılan çalışmaları ve Garaj Amirliğimizin yapmış olduğu Kedi-Köpek evleri, Mama kapları, salıncak ve Kamelya işlerini yakından takip etti.

Garaj amirliğimizin özenle yapmış olduğu Kamelyaları beğenen valimiz Sayın Yunus SEZER

Köprüköy Çeşni gir Köprüsü etrafına yapılan alanlara,

Denek Dağının zirvesine atlı safari ve padok tur alanı, otantik çadır ve 7 metre yüksekliğinde salıncak, yürüyüş alanlarının olduğu bölgeye,

İlçemiz sınırları içerisinde de yer alacak ‘OBA KÖYÜ’ projesinde de kullanılmak üzere 100 adet Kamelya siparişi vermiştir.