FEVZİ KAYA PARKI / EMİK HALA SPOR KOMPLEKSİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Altyapı firmasında çalışırken taş kırma makinasına düşerek elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Fevzi Kaya kardeşimizin adını verdiğimiz parkımız ve ilçemizde yıllar önce yaşamış Osmanlı kadını Emik Halanın adına özel yapmış olduğumuz parkımızın açılışını gerçekleştirdik.
Fevzi Kaya Parkımızda, 1 Oyun Grubu, 10’lu fitness aleti, 2 kamelya, 4 pergole, bay-bayan tuvalet, geri dönüşüm kovaları, depo, 1 şadırvan bulunurken,  370 metrekare yeşil alana sahiptir. Parkımızın toplam maliyeti 800 bin TL’dir. Fevzi Kaya Parkımız Kadıoğlu Mahallesinin ilk tek ve parkı olma özelliğini taşıyor.
Emik Hala Spor Kompleksimizde, 2 kamelya, 4 pergole bank, 2 geri dönüşüm kovası, 1 şadırvan, 2 tuvalet ve 1 giyinme odası bulunurken, 200 metrekare yeşil alana sahiptir. Parkımızın toplam maliyeti 550 bin TL’dir.
Açılımızda bizi yalnız bırakmayan MHP Genel Başkan Başdanışmanımız Sayın Ruhi Ersoy’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Pelin Yılık’a, Milletvekilimiz Sayın Halil Öztürk’e, MYK Üyesi Sayın Kadir Şekerci’ye, MDK Üyesi Sayın Ahmet Korhan Mastı’ya, adına park yaptığımız Fevzi Kaya kardeşimizin Hakkari’den gelen ailesine, Yıldıran ailesine, kıymetli protokole ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
Parklarımız Yahşihan’ımıza hayırlı olsun.