Anasayfa E-Belediye Projeler Vefat İlanları E-Katalog İletişim Foto Galeri
Yahşi Masa Birimi - Oğulcan AYDIN

Yahşihan Belediyesi, vatandaşlarına eksiksiz hizmet sunabilmek, istek ve şikayetleri daha hızlı sonuca kavuşturabilmek için danışmanlık hizmeti başlattı.

Yahşihan Belediyesi, vatandaşın sorunlarını, istek ve şikayetlerini daha hızlı sonuca ulaştırmak için "Yahşi Masa" isimli bir birim oluşturarak danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman TÜRKYILMAZ'ın talimatıyla kurulan Yahşi Masa, Yahşihan halkıyla günün her saati bire bir görüşerek, gelen istek ve talepleri ilgili birim müdürlerine iletiyor ve kesintisiz bir hizmet sunuyor.

YAHŞİ MASADA UMUT VAR

Yahşihan Belediyesi, Yahşi Masa'da aşlatılan "Evde Bakım Hizmeti" projesi ile maddi durumu iyi olmayan, engeli bulunan veya yaşlılık nedeniyle temel ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşlara umut eli uzatıyor. Ayrıca maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de kırtasiye yardımında bulunuyor.

Birim hakkında bir veren Yahşi Masa sorumlusu Oğulcan AYDIN, "Belediye Başkanımızın başlatmış olduğu Yahşi Masa hizmetiyle, Yahşihan haklına 7/24 hizmet sağlıyoruz. Gelen istek ve talepleri ilgili birim müdürlerimize aktararak kesintisiz çözüm sunuyoruz. Şuanda çalışmakta olduğumuz "Evde Bakım Hizmeti" projesi kapsamında alkımızın isteklerini karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.