Öğrenci İşleri Birimi - Yunus Aydın

Yahşihan Belediyesi, Üniversite okuyan öğrencilere maddi manevi destek vermek için 5 ay önce kuruldu.

Yahşihan Belediyesi, üniversite öğrencilerine bir çok desteği sunmak için Osman TÜRKYILMAZ'ın talimatıyla bu birimi oluşturdu. Bu birim tamamen öğrencilerin kayıtlarına gelen ailelere kalacak yer ve öğrenciler için maddi manevi olarak destek sunmaktadır.

ÖĞRENCİ İŞLERİ HİZMETTE

Yahşihan Belediyesi, Öğrenci İşleri Biriminde başlatılan öğrencilere kalacak yer ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs vermektedir ekstra olarak üniversite öğrencilerine ait 2 adet ücretsiz bilboardlarımız mevcuttur, isteyen öğrenciler reklam verebilmektedirler.

Birim hakkında bilgi veren Öğrenci İşleri Sorumlusu Yunus AYDIN, "Belediye Başkanımızın başlatmış olduğu Öğrenci İşleri hizmetiyle, Kırıkkale Üniversite Öğrencilerine 7/24 hizmet sağlıyoruz. Gelen istek ve talepler hızlı bir şekilde çözüme sunuluyor (Yol,Hayvan Evleri, vs)." ifadelerini kullandı.