Avukat - Kevser Gökçen GÜL

19.03.1984 yılında Kırıkkale de doğdu. İlk öğrenimini Kırıkkale Atatürk İlkokulun da bitirdi. Orta ve lise öğrenimini Kırıkkale Anadolu Lisesinde 2002 yılında tamamladıktan sonra 2003 yılında Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitimine başlayarak 2007 yılında  mezun oldu. 1 yıl avukatlık stajı yaptıktan sonra 2008 Yılında serbest avukat olarak göreve başladı. 2008-2020 yılına kadar serbest avukat olarak çalıştı. 2020 yılının 1.Ayında Yahşihan Belediye Başkanlığında tam zamanlı sözleşmeli avukat olarak göreve başladı. Halen Yahşihan Belediye Başkanlığında avukat olarak görev yapan Kevser Gökçen Gül evli ve 2 çocuk sahibidir.

MÜDÜRLÜĞÜN GÖREVLERİ:

1.Belediye leh ve aleyhine açılan adli ve idari davaları takip etmek ve neticelendirmek.

2.Başkanlık veya müdürlüklerden görüş istenen hususlarda yazılı veya şifahi mütalaalar vermek.

3)Belediyemizde yapılan protokol, sözleşme, taahhüt gibi işlemleri hukuka uygun olarak tanzimini temin ve ihbar, ihtar, fesih vb. işlemleri yapmak.

4)Tahsili yapılmayan amme alacaklarının takibini yapmak.